FAQ

Heeft u vragen welke niet in onderstaande lijst voorkomen? Stuur ons een bericht!

Als je je huis laat verbouwen, kan je het beste zo veel mogelijk in één keer doen. Het is zonde als je het ene jaar de badkamer doet, het jaar daarop de woonkamer en het jaar daarom de keuken. Zo verspreid je de kosten natuurlijk, maar je loopt wel flinke kortingen van aannemers mis. Plan dus zo veel mogelijk in één verbouwing, zo krijg je relatief de beste prijs.

Hoe lang een renovatie of verbouwing duurt is natuurlijk afhankelijk van wat er moet gebeuren, hoe snel er wordt gewerkt en of de mankracht beschikbaar is of niet. Het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer of het aanleggen van elektriciteit kan binnen één tot twee werken gebeurd zijn. Voor fundering of dakrenovatie is meestal langer nodig, omdat je hier ook nog eens afhankelijk bent van het weer. Het is aan te bevelen om een offerte te laten maken voor de klus, ongeacht hoeveel uren erin gaan zodat je bent beschermd tegen uitlopen van de werkzaamheden.

Veel mensen op zoek naar een goed beeld van wat nu daadwerkelijk de kosten zijn die zijn verbonden aan het uitvoeren van verbouwingen. De reden waarom hier zo moeilijk een antwoord op te geven valt gaat uiteraard schuil in het feit dat verbouwingen zeer persoonlijk zijn. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je gewoon een klein muurtje wenst te verwijderen, maar het is eveneens mogelijk dat je, je dak wil laten vervangen of al het voegwerk in de gevel wil herstellen.

Wij werken van buiten naar binnen. Een waterdicht dak en goede ramen zijn belangrijk. Enerzijds omdat de primaire levensbehoefte van een goed ‘dak boven je hoofd’ belangrijk is en anderzijds omdat je dit eerst wilt doen voordat je in huis kunt gaan afwerken.

Van grof naar fijn. Dit geldt zowel voor binnen als buiten. Dus de dakgoot komt na een goed dak en de nieuwe kranen komen na het tegelwerk
Werk van boven naar beneden. Dit geldt zowel voor het gehele huis als voor een ruimte. Vuil en stof vallen namelijk altijd naar beneden. Idealiter start je dus met de zolder om te eindigen op de begane grond en in een ruimte werk je van het plafond via de wanden naar de vloer.

Willt U Ook Een Mooie Website?

Doe jezelf een lol en begin ook een online zaakje. Wij helpen je!

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin
Whatsapp
MySpace