Tuinhuis Met Overkapping Aanbieding

Tuinhuis Met OverkappingU bent dus op zoek naar een blokhut of tuinhuis met overkapping maar weet weg nog steg hoe er een te vinden.  Dat is niet zo vreemd, want het is een zeer populair artikel, en ze bestaan in vele modellen, met net zoveel aanbieders. Om de keuze voor u wat eenvoudiger te maken hebben we een aantal aanbieders voor u geselecteerd. Deze aanbieders staan aan de zijkant van deze website pagina afgebeeld, en ook d.m.v. tekst links. Bij deze aanbieders kunt u eenvoudig aangeven waar uw tuinhuisje met overkapping aan moet voldoen. Tuinhuisjes en blokhutten vergelijken was nog nooit zo makkelijk !

Nadat u op de link “Tuinhuis Met Overkapping” hebt geklikt verschijnt het tuinhuis overzicht met de diverse modellen. Zo kunt u makkelijk en overzichtelijk de diverse tuinhuisjes met elkaar vergelijken.

Gemakkelijk en zeer snel !

Tuinhuis Met Overkapping Fundament Afmetingen

Voordat u tot de aanschaf van een tuinhuisje met een overkapping overgaat zult u eerst moeten meten hoe groot het tuinhuis moet worden. En vervolgens zal er een  fundering voor het tuinhuis moeten worden gemaakt. Als u zelf handig bent bespaart u natuurlijk de nodige kosten. Maar de aanbieder, plaatselijke klusser of klusbedrijf zou u daarbij ook van dienst kunnen zijn.

De breedte en diepte van de fundering wordt meestal aangeduid met “Frontbreedte” en “Diepte”. Dat is dus de diepte en frontbreedte van een blokhut of tuinhuis zonder de zogenaamde “oren”. Die “oren” zijn de delen van de blokhut of tuinhuis welke uitsteken.

Extra Deuren en/of ramen

Extra ramen en deuren zijn bij de meeste aanbieders los leverbaar. U kunt natuurlijk deze zelf op de door u gewenste plek inbouwen. Alle tuinhuizen en blokhutten van de aanbieders kunnen vanaf de fabriek van meerdere ramen of deuren worden voorzien. Of zelfs andere ramen of deuren voor tuinhuisjes en blokhutten door de aanbieders worden voorzien.

Maatwerk tuinhuisje of blokhut

Mocht u desondanks niet uw gewenste tuinhuis met overkapping kunnen vinden dan is een op maat en naar uw wensen gemaakt tuinhuis ook nog een mogelijkheid via ons of onze aanbieders. Neem daarvoor even contact met ons op via de contact pagina van deze website.

U heeft de keuze uit diverse opties als het gaat om de aanschaf van een Tuinhuisje Met Overkapping. Om te beginnen, zou u er zelf een kunnen bouwen als u handig bent. Dat kan aan de hand van een eigen ontwerp of middels een bouwtekening welke eenvoudig op google te vinden zijn.

Tuinhuis Met Overkapping: zelf maken, kant en klaar of op maat maken laten?

Als tweede optie zou u kunnen besluiten een tuinhuis met overkapping bouwpakket te kunnen kopen. U zou dit dan zelf kunnen monteren of de verkoper vragen of deze dit voor u doet. Er zijn verschillende uitvoeringen, maten, materialen, afwerkingen en ontelbare andere extra’s mogelijk.

Een derde mogelijkheid is om het tuinhuis op maat te laten maken. Dat is denk ik een perfecte keuze indien men speciale wensen hebt en je zelf niet zo handig bent. Dit stelt je in staat om zelf te bepalen waar je eventuele ramen, deuren en ramen geplaatst wilt hebben.

Tuinhuis Met Overkapping: Verschil tussen bouwpakket en prefab tuinhuis

In een dergelijk bouwpakket zitten meestal gezaagde en gefreesde houten planken. Deze zijn vrij eenvoudig te monteren. Als u het nog makkelijker wilt hebben bestaan er prefab tuinhuisjes. Bij deze mogelijkheid zijn de planken van de wanden reeds in elkaar gezet. Het is dan slechts nodig om de wanden aan elkaar te zetten. Daarna alleen nog het dak er boven op en een vloer erin, en klaar is de case.

Tuinhuis bouwpakket

Het is natuurlijk gemakkelijker om een bouwpakket in elkaar te zetten dan dat je er een zelf maakt en ontwerpt. Maar het voordeel van het zelf ontwerpen ten opzichte van een bouwpakket, is dat je in een bouwpakket minder vrijheid hebt.

Tuinhuis met een Overkapping: inrichten

Na de montage van een tuinhuis, is het dan tijd om het in te richten! Hier zijn een paar tips:

Met tuinmeubels kun je een tweede woonkamer maken. In die extra woonkamer zou je dan een boek kunnen lezen bij het genot van een lekker kopje koffie of thee. Of wat dacht je van een werkkamer zodat je van het buitenleven kunt genieten tijdens je werkzaamheden. Een manier om ervoor te zorgen dat je kinderen voldoende frisse lucht krijgen, is om een speelkamer voor je kinderen in het tuinhuisje te maken.

Blokhut of tuinhuisje?

We maken in de tuinhuizenmarkt een verschil tussen tuinhuisjes en blokhutten. Veel mensen kennen vaak het verschil niet tussen die twee. Wat is nou precies het verschil tussen een blokhut en een tuinhuis. We zetten de verschillen even voor je op een rijtje:

De kenmerken van een blokhut

Een uit balken opgestapeld onderkomen, noemen we uit technisch oogpunt een blokhut. Deze constuctie grijpt in elkaar en is bijzonder stevig. Een blokhut is te herkennen aan de uitstekende zijkanten. De wanden zijn hierdoor ook veel dikker, wat zorgt voor een betere isolatie. Een overstekend dak is ook een kenmerk van een blokhut.

Een blokhut heeft qua uitstraling een zeer robuust uiterlijk. In landen en gebieden zoals Canada, Scandinavië en de Europese Alpen zien we veel traditionele blokhutten.

De eigenschappen van een tuinhuis

Stapelbouw of houtskelet is waar een tuinhuis uit is opgebouwd. In een tuinhuis steken de hoeken ten opzichte van een blokhut niet uit. En een gemiddeld tuinhuis is over het algemeen ook kleiner dan een blokhut. Een tuinhuis is dan ook meer geschikt om in een tuin te plaatsen. Tuinhuizen zijn meer geschikt om als kantoor, hobbyruimte of opslag te dienen.

Verschillende soorten tuinhuizen

Een tuinhuis kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals hout, metaal of zelfs kunststof.

Weet je niet goed van welk materiaal je een tuinhuis zou willen aanschaffen? Dan leggen we dat even haarfijn voor je op een rij.

Houten tuinhuis

Het makkelijkst en meest goedkoopst is hout. Neem bij aanschaf wel even de tijd bij welke leverancier je het wilt kopen. Omdat hout makkelijk te bewerken is, is hout eigenlijk over het algemeen de beste keuze voor een tuinhuis met overkapping. Hout heeft natuurlijk ook de mooiste meest natuurlijke uitstaling. Het nadeel van hout is dat het minder duurzaam is en kan behoorlijk krimpen en uitzetten door de warmte.

Kunststof tuinhuis

Een kunststof tuinhuis heeft weinig onderhoud nodig, het roest niet en is gemakkelijk schoon te maken. Het gebruiksgemak is ook door de eenvoudige montage zeer groot. Kunststof verkleurd echter sneller onder invloed van het weer en heeft geen natuurlijke uitstaling.

Tuinhuis van metaal

Metaal is met een poedercoating en een slijtvaste laag eenvoudig te verven en onderhoudsarm. Het kan in elke kleur worden aangebracht. Ook is de prijs kwaliteits verhouding uitermate gunstig. Voor de ruimte die je krijgt zijn metalen tuihuisjes behoorlijk goedkoop.

Tuinhuis met overkapping

U kunt volop genieten van uw mooie tuin met een eiken tuihuis. Door het tijdloze karakter krijgt de eiken overkapping een sfeervol geheel. Met een tuinhuis met een overkapping van Formido geniet u van een oase van rust in uw tuin. Een dergelijke houten veranda is onderhoudsarm met een lange levensduur door gebruik te maken van eersteklas houtsoorten.

Maat werk en kwaliteit staat bij onze aanbieders op de eerste plaats. Zij realiseren uw tuinhuis naar uw wensen. Uw nieuwe tuinhuis kan precies naar uw wensen op maat gemaakt worden. We gebruiken duurzame verantwoorde houtsoorten zoals larix en eiken, zodat uw tuinhuis een natuurlijke uitsraling krijgt. Het sterke eikenhouten ontwerp garandeerd een exclusief tuinhuis. Larixhouten kantrechte delen als betimmering bezorgt een nostalgische en warme uitstraling. Dit verzekerd u voor veel jaren een onderhoudsarm en exclusief sfeervol tuinhuis.

Wilt u ook jaren plezier hebben van een exclusief tuinhuisje met overkapping. Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord. Wij gaan graag met u het traject in van ontwerp tot realisatie van uw nieuw landelijk tuinhuis met een overkapping. Met ons nieuwste 3D ontwerp programma kunnen wij uw exclusieve tuinhuizen met overkapping precies dimensioneren naar uw wensen.

Wilt u dus een exclusief tuinhuis met een overkapping met jaren plezier. Neem dan contact op met ons of de diverse aanbieders op onze website. Dat is het beging van de realisatie van een landelijk tuinhuis. Onze aanbieders gebruiken de modernste 3D programma’s, zodat wij uw tuinhuis naar uw specifieke wensen kunnen ontwerpen.

Kenmerken:

Sterke eiken constructie
Nostalgische look
Ambachtelijke stijl
Precieze maatwerk
Landelijke buitenverblijven

Een tuinhuis is een van de talloze mogelijkheden om de ruimte in uw tuin te benutten. Het is een prachtige manier om nog meer van uw tuin te genieten. U krijgt via een tuinhuis een geheel nieuwe kijk op uw tuin, en geheel anders dan vanuit uw woonkamer. De bij ons aangesloten bouwbedrijven zijn bedreven in het plaatsen van tuinhuizen.

Tuinhuizen met overkapping

Tuinhuizen met overkappingen geven niet alleen een geheel nieuwe uitstraling aan uw tuin. U verlengt ook de buitenseizoenen met een dergelijke overkapping. Want u kunt nu als het niet zo zonnig en warm weer is, ook van het buitenleven genieten als het regent of wat kouder is. U zit altijd heerlijk droog en de warmte blijft ook langer in een tuinhuis hangen. Een tuingenieter kan eigenlijk niet zonder een tuinhuis met een overkapping.

Tuinhuizen met overkapping voor iedere tuin

Dus denkt u er over om een tuinhuisje aan te schaffen? De bij ons aangesloten bedrijven plaatsen priëlen, overkappingen en veranda’s in de maten welke precies bij uw tuin kan pasen. Met een grootte van tussen de vier en zes meter doorsnee, maar onze produkten kunnen ook in andere maten en soorten geleverd worden. We zorgen er ten alle tijde voor dat het tuinhuis of de veranda bij uw huis past. Zo plaatsen onze BouwKing bedrijven altijd een tuinhuis zoals u het misschien op TV of tijdschrift heeft gezien.

Tuinhuisje met overkapping: een verbetering voor uw tuin

Een tuinhuis met veranda geeft elk huis iets extra’s. Ze kunnen van larix of Douglas hout, kunststof of metaal gemaakt worden.  Een duurzame houtsoort zorgt ervoor dat uw veranda mooi blijft. Maar wij bemiddelen ook als het gaat om andersoortige huis en tuin renovatie. Een totale tuinrenovatie incl. tuinhuis behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de websites van de bij ons aangeboden bedrijven, en kies uw droom tuinhuis met overkapping.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin
Whatsapp
MySpace