Tuinoverkapping Aluminium Aanschaffen

tuinoverkapping aluminium

Tuinoverkapping Aluminium Aanschaffen

Het is geen overdreven weelde meer om een tuinoverkapping aluminium in Nederland aan te schaffen. Genieten van je achtertuin kan door het slechte klimaat in ons land maar zelden. Om dit te ontwijken biedt een terrasoverkapping een uitstekende oplossing. Je kan dan elk seizoen genieten van je achtertuin. Een terrasoverkapping is aan elk huis aan te passen. Met de keus uit hout, kunststof of aluminium kan het niet mis gaan.

Buiten een overkapping voor een afdak, autostalling of patio, kunt u een tuinoverkapping aluminium gebruiken voor diverse doeleinden. Zij verlenen smaakvolle aanvullingen door zeer doordachte overkapping constructies. Overdekkingen zijn gemakkelijk monteerbaar en bieden bescherming tegen wind, koude avondjes en rot klimaat. Bouw en tuin specialisten zoals Formido hebben een uitgebreide collectie voor u in hun assortiment. Via deze website kunt u deze aanbieders snel vragen, en een eerste keus maken.

Afgesloten Tuinoverkapping Aluminium

De basisconstructie van de meeste terrasoverkappingen is stevig door toedoen van hoogwaardige gelaste stalen delen. Omdat een overkapping een onafgesloten of dichte plaats is, dat maakt isoleren onnodig. U zou wel winddichte elementen mogen monteren aan iedere zijde van de overkapping. Deze elementen bieden enigermate beschutting in de iets koudere zomeravonden. Verder zijn tuinoverkapping aluminium geen alternatief voor serres en veranda’s.

Een tuinoverkapping aluminium bezit dezelfde eigenschappen als een veranda of een serre. Het dak kan b.v. voorzien zijn van veiligheidsglas. Een afwijkende mogelijkheid is om het gewone glas te voorzien van een tdoorzichtige folie. Zonwerend glas aanbrengen is natuurlijk ook een keus. Een perfect prefabricage maakt het denkbaar om de meeste overkappingen zelf te monteren. Een galvaniserende coating speelt een niet onbelangrijke rol om overdekkingen weersbestending te maken.

Tuinoverkapping Aluminium Eigenschappen

Toch heeft een terrasoverkapping gelijke eigenschappen als een serre of veranda. Het glas van het dak kan onder andere bestaan uit veiligheidsglas. Ook is het raam te voorzien van matwitte folie en natuurlijk is zonwerend glas ook een alternatief. Het merendeel van de overdekkingen kunt u zelf aanbrengen, een hoogwaardige kwalitatieve prefab maakt dit denkbaar. Het gegalvaniseerde geraamte maakt overkappingen weersbestendig, een poeder coating speelt hierin een grote rol.

D.m.v. een veranda overdekking heeft u iedere dag een gevoel van vakantie in uw eigen achtertuin. Wanneer u zelf een overkapping wilt timmeren. Dan kan u natuurlijk alle accessoires via internet via onze contacten aanvragen. Ook voor het berekenen van de kosten kunt u eenvouding een email sturen. U kunt dit doen via de contact bladzijde van deze site.

Tuinoverkapping Aluminium Materiaal

Een tuinoverkapping aluminium kan gebouwd worden van hout, kunststof of metaal. Een veranda terras met een houten vloer geeft een warme uitstraling. We onderscheiden verder veranda’s die van sommige kanten dicht zijn gebouwd. En de meer open veranda’s met een uitbouw hekwerk waar de wind door kan waaien. Wat tuinoverkapping aluminium aan gaat, zijn er heel wat opties. Van betonstaalmatten tot doek en polycarbonaat platen, mes en groef profielen of glas.

Een houten uitbouw wordt iedere keer op maat geproduceerd. Wat prijs aan gaat kan u het zo gek maken als u wil. Met geimpregneerd hout en betonstaalmatten of doek als kap houdt u uw patio betaalbaar. En met een houten overkapping en een op maat gemaakt glazen dak lopen de prijzen op.

Het aanbrengen van een lichtstraat in het dak van een zolderkamer is niet zo vertrouwd. Luchtverversing en niet te vergeten zonwering, is de uitstekende samenstelling van glas in een lichtstraat. Doordat ranke segmenten worden gebruikt, wordt de lichtinval in lichtraten bevorderd. Dit is optisch ook heel aangenaam.

Tuinoverkapping Aluminium Of Lichtstraat

Een lichtstraat wordt gemaakt uit gelaste kokers, welke weersbestendig zijn aan te schaffen. Warmtewerend glas van hoge kwaliteit is standaard, welke ook in veel tinten is te verkrijgen. De leefkwaliteit wordt verhoogd, omdat dat gecombineerd kan worden met dakramen en zonwerend glas. Natuurlijk zijn lichtstraten onderhoudsarm en leveren zij een hoge mate van bestendigheid.Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat u via bouwking.nl meerdere bouw en tuin deskundigen kan raadplegen.

Met een terrasoverkapping geniet u elk seizoen van het buitenleven! Geen wonder dat veel mensen graag een terrasoverkapping laten maken. Wel zijn er in de markt behoorlijk wat onderlinge prijsverschillen te vinden. Om u te helpen bij het vinden van een goede en betaalbare leverancier, kunt u bij ons meerdere offertes aanvragen. Vrijblijvend, en.. het kost u niets! Om u alvast een idee te geven van de terrasoverkapping prijzen, vindt u hieronder informatie over diverse terrasoverkappingen. Zo is er voor elk huishouden en voor iedere portemonnee wat wils.

Eenvoudig of multifunctioneel?

De ene terrasoverkapping is uiteraard de andere niet. U kunt er voor kiezen om uw terrasoverkapping zo eenvoudig mogelijk te houden, bijvoorbeeld om uw tuinmeubelen te beschermen tegen regen en wind. Maar u kunt ook een multifunctionele terrasoverkapping laten plaatsen, inclusief aanvullende zonwerende mogelijkheden. Kortom: u kunt het zo comfortabel en compleet maken als u zelf wenst.

Materiaal van uw terrasoverkapping

Er zijn diverse materialen waarvan u uw terrasoverkapping kunt laten maken, waaronder hout en aluminium. Hout is tijdloos en heeft een authentieke uitstraling, waardoor het bij veel mensen geliefd bouwmateriaal is. Wel dient u er rekening mee te houden dat goed onderhoud noodzakelijk is. Aluminium daarentegen is onderhoudsvrij en verkrijgbaar in diverse kleuren, bijvoorbeeld crème, wit of antraciet.

Het dak van uw overkapping

Voor het dak van de overkapping wordt vaak gebruik gemaakt van polycarbonaat. Er bestaat zowel lichtdoorlatend als melkwit en warmtereducerend polycarbonaat. Ook andere dakbedekkingen zijn mogelijk: glas, dakpanplaten, doek, bitumen of shingles. Voor welke dakbedekking u kiest, is dan ook een kwestie van smaak en mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het dak van uw woning door te laten lopen in het dak van uw terrasoverkapping, maar een kleurrijk contrast kan een heel speels effect geven.

Extra mogelijkheden: verlichting

Wilt u een grote terrasoverkapping waaronder u lekker kunt genieten van het buitenleven, dan is licht en verlichting heel belangrijk. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt: goede verlichting draagt in belangrijke mate bij aan de sfeer die u wilt creëren. Wilt u een moderne en gezellige terrasoverkapping, dan kunt u kiezen voor regelbare inbouwspotjes.

Extra mogelijkheden: verwarming

Wilt u ook tijdens de koudere seizoenen plezier hebben van uw terrasoverkapping, dan kunt u denken aan het laten plaatsen van radiatoren of het laten aanleggen van vloerverwarming.

Bouwvergunning voor uw terrasoverkapping

Uw terrasoverkapping moet uiteraard voldoen aan alle veiligheidseisen. Maar ook de gemeente heeft een vinger in de pap: voor sommige terrasoverkappingen heeft u nu eenmaal een vergunning nodig. In de meeste gevallen volstaat een “omgevingsvergunning”: dit is vastgelegd in de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) die per 1 oktober 2010 in werking getreden is. Bent u er niet zeker van of u voor uw terrasoverkapping een vergunning nodig heeft, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw gemeente.

Waarom een lage overkapping

• Omdat een lage overkapping geen bouwvergunning nodig heeft.

• Omdat een lage overdekking eenvoudig en snel, volledig kan geopend worden.

• Omdat een lage overkapping een lichte structuur heeft en perfect past bij de vorm en afmetingen van uw bad.
• Omdat een lage overkapping veel meer warmtewinst geeft.

• Omdat een lage overkapping geen gevolgen heeft op het kadastraal inkomen.

• Omdat een lage overkapping betaalbaar is.

Welke overdekking voor een zwembad ?

• Een wegneembare overdekking (Primo Roman, Primo romaans vlak, Primo vlak) voor complexe zwembadvormen, voor een bovengronds bad, om het zwembad volledig vrij te maken, voor een excellente prijs-kwaliteit verhouding.
• Een openrollende overdekking (Tempo) voor zijn zachte vormen en om zowel naar links als naar rechts te kunnen openen.
• Een telescopische overdekking (Mezzo en Brio) voor het gebruiksgemak, compact bij openen, voor zijn motor op zonneënergie.

Waarom een BouwKing overdekking ?

• Omdat BouwKing al meer dan 30 jaar uitvinder/fabrikant is van overkappingen.

• Omdat BouwKing constant innoveert om u steeds modernere overdekkingen voor te stellen.
• Omdat bij BouwKing de service en de omkadering u een zorgeloze installatie verzekerd.
• Omdat BouwKing een echte ‘dienst naverkoop’ heeft, zeer performant en zeer reactief.

• Omdat BouwKing enkel overdekkingen levert die conform zijn aan de strenge Franse veiligheidsnormen.

Een persoonlijke opvolging vanaf de verkoop tot de plaatsing.

Om u zo goed mogelijk te bedienen, volgt BouwKing, zeer stipt het lastenboek op, vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van uw overdekking. Onmiddellijk na uw contact met BouwKing, zal u gecontacteerd worden door een technische commercieel vertegenwoordiger uit uw regio.  Hij zal u persoonlijk begeleiden gedurende alle stappen.  Hij zal u bezoeken om samen met u de overdekking te vinden die het best past bij u en zal uw zwembad ook precies opmeten. Onze ateliers in het Zuid-Westen van Frankrijk produceren volledig zelf uw overkapping.  Deze zal door onze eigen techniekers tot bij u vervoerd en geïnstalleerd worden op één dag tijd. Door alles 100% in eigen beheer te houden, garandeert BouwKing u een maximale tevredenheid.

Natuurlijk is onze tuinoverkapping aluminium service gratis en geheel vrijblijvend.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin
Whatsapp
MySpace